Hírek, események
Felhívások

Értéktár a Réten!

Nagyon köszönjük mindenkinek az érdeklődését a Körtéfa Fesztiválon. Sok szép képet gyűjtöttünk be, amik gazdagítják gyűjteményünk. Örülünk, hogy sokan felkerestétek sátrunkat és őszinte érdeklődést tanúsítottatok munkánk iránt. 

FELHÍVÁS

Kerepes Város Értéktár Bizottsága lakossági képgyűjtést szervez, melyre folyamatosan várunk régi családi, épület, táj képeket. A képeket digitalizáljuk és az eredetiket visszaadjuk jogos tulajdonosának. A képek leadhatók a Forrás Művelődési Házban.

 FELHÍVÁS!

Kerepes Város Önkormányzata nevében Kerepesi Városi Értéktár Bizottság meghirdette "Kerepes legszebb kertje" programot. Az időjárási viszontagságok miatt a kertszerető, kertművelő jelentkezésének határidejét, megváltoztattuk 2019. június 15-re. Várjuk a jelentkezéseket; gyümölcsös-, zöldséges-, virágoskert kategóriában, az alábbi elérhetőségek egyikén:

Forrás Művelődési Ház, 2144. Kerepes, Templom u. 3., illetve a 06/70-322-5353 telefonszámon, Horváth Kláránál, a bizottság elnökénél.

Kérjük, ne feledjék folyamatosan fotózni, dokumentálni az Önök által gondozott, benevezni kívánt kertet, mert a zsűri munkáját nagyban megkönnyítik ezzel. A fotókat folyamatosan várjuk a kerepesiertektar@gmail.hu e-mailcímen.

FELHÍVÁS

A Kerepesi Értéktár Bizottság régi receptek gyűjtésébe kezdett, melyben kérjük a lakosság segítségét. Nagyanyáink, dédszüleink pogácsareceptjét, a kapusznyik, sztrapacska, dödölle... eredeti, családi elkészítési módját ha megosztaná velünk, keressen bennünket.