Hírek, események
Felhívások

FELHÍVÁS

Kerepes Város Értéktár Bizottsága lakossági képgyűjtést szervez, melyre folyamatosan várunk régi családi, épület, táj képeket. A képeket digitalizáljuk és az eredetiket visszaadjuk jogos tulajdonosának. A képek leadhatók a Forrás Művelődési Házban.

 FELHÍVÁS!

Kerepes Város Önkormányzata nevében Kerepesi Városi Értéktár Bizottság meghirdette "Kerepes legszebb kertje" programot. Az időjárási viszontagságok miatt a kertszerető, kertművelő jelentkezésének határidejét, megváltoztattuk 2019. június 15-re. Várjuk a jelentkezéseket; gyümölcsös-, zöldséges-, virágoskert kategóriában, az alábbi elérhetőségek egyikén:

Forrás Művelődési Ház, 2144. Kerepes, Templom u. 3., illetve a 06/70-322-5353 telefonszámon, Horváth Kláránál, a bizottság elnökénél.

Kérjük, ne feledjék folyamatosan fotózni, dokumentálni az Önök által gondozott, benevezni kívánt kertet, mert a zsűri munkáját nagyban megkönnyítik ezzel. A fotókat folyamatosan várjuk a kerepesiertektar@gmail.hu e-mailcímen.

FELHÍVÁS

A Kerepesi Értéktár Bizottság régi receptek gyűjtésébe kezdett, melyben kérjük a lakosság segítségét. Nagyanyáink, dédszüleink pogácsareceptjét, a kapusznyik, sztrapacska, dödölle... eredeti, családi elkészítési módját ha megosztaná velünk, keressen bennünket.